Pismo podrške za kandidaturu predsjednice CPEU prof. dr Djurovic na crnogorskim parlamentarnim izborima od strane Panevropske unije države Baden-Virtemberg

Pismo podrške za kandidaturu predsjednice CPEU prof. dr Djurovic na crnogorskim parlamentarnim izborima od strane Panevropske unije države Baden-Virtemberg

Panevropska unija države Baden-Virtemberg

Pismo podrške za prof. dr Gordanu Đurović

„Mi, panevropljani iz Baden-Virtemberga šaljemo svoju podršku i najbolje želje za kandidaturu dr Gordane Đurović za crnogorski parlament na listi Demokratske partije socijalista „Odlučno za Crnu Goru – Milo Đukanović“.

Izbori u državama članicama EU i zemljama kandidatima  bitni su za svakog evropskog državljanina. Kao Panevropljani nadamo se da će u crnogorsku Skupštinu biti izabrane najsposobnije ličnosti za finalizaciju procesa integracija u EU i pridruživanje EU kao 28. država članica.

Gordanu Đurović poznajemo mnogo godina kao predanog radnika u evropskoj Crnoj Gori.

Znamo da će doprinos dr Gordane Đurović za finalizaciju ovog istorijskog koraka biti presudan i zato ohrabrujemo crnogorske birače da daju svoj glas za nju u interesu svih građana Crne Gore i EU.

Svim crnogorskim građanima želimo mirne izbore i dobro zdravlje!

Radujemo se što ćemo nastaviti nakon izbora sa dr Gordanom Đurović i crnogorskim Panevropljanima naš zajednički rad na jačanju kontakata između Baden-Virtemberga i Crne Gore kao partnera Dunavske strategije EU.

mr Andreas Raab,

Predsjednik Panevrope Baden-Virtemberg i potpredsjednik Panevrope Njemačke“

Hvala dragi prijatelji i partneri!