CPEU saopštenje povodom date podrške od strane Bernd Poselta prema prof. dr Gordani Đurović na predstojećim parlamentarnim izborima u Crnoj Gori

CPEU saopštenje povodom date podrške od strane Bernd Poselta prema prof. dr Gordani Đurović na predstojećim parlamentarnim izborima u Crnoj Gori

Zadovoljstvo nam je proslijediti poruku podrške od Panevropske unije Njemačke i njenog predsjednika, gospodina Bernda Poselta, člana Predsjedništva Hrišćansko-socijalne unije (CSU) odgovornog za Centralnu i Jugoistočnu Evropu, u kojoj se podržava prof. dr Gordana Đurović, a koja se nalazi na listi stranke DPS za parlamentarne izbore u Crnoj Gori u nedjelju, 30. avgusta 2020. godine:
“Dragi prijatelji u Crnoj Gori! Kao članu Evropskog parlamenta bila mi je čast boriti se za nezavisnost vaše ponosne i lijepe zemlje. Sljedeći korak je integracija u Evropsku uniju. Za to su nam potrebni odlični partneri u demokratskim institucijama vaše države. Jedna od najboljih na listi za predstojeće izbore je moja dobra prijateljica, profesorka Gordana Ðurović, predsjednica Crnogorske panevropske unije i članica Predsjedništva Međunarodne panevropske unije. Ona je poznata i cijenjena u međunarodnim krugovima, izvrsna naučnica koja se bori za interese Crne Gore. Predstavlja evropsku Crnu Goru budućnosti. To su više nego dovoljni razlozi da za nju glasate na izborima u nedelju.
S srdačnim pozdravom,
Bernd Poselt, predsjednik Panevropske unije u Njemačkoj i član Predsjedništva Hrišćansko-socijalne unije zadužen za Centralnu i Jugoistočnu Evropu”